3 причини „ЗА“ Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

2018 ще остане в историята а мобилните технологии с два ключови модела от портфолиото на Huawei – P20 Pro, който се появи заедно с пукването на пролетта и Mate 20 pro, който може да се нарече флагманът на флагманите. Безспорно P20 Pro преобърна представите за мобилна фотография и действително прoмени начинa, по които много потребители започнаха да гледат на китайския гигант. Особено президентът Доналд Тръмп…

Същевременно Mate 20 Pro даде още по-висока заявка не просто за фантастична тройна Leica камера, а за двойно по-мощно представяне спрямо своя предшественик Mate 10 Pro.

Huawei Mate 20 Pro

В медиите се появиха безброй ревюта за Mate 20 Pro, така че ще се опитам да спестя детайлните технически характеристики и по-скоро ще се постарая да обобщя основните предимства, заради които аз лично бих препоръчал това устройство, тъй като съм го ползвал около 6 месеца преди да премина към Huawei P30 Pro.

Вижте 3 причини да изберете Huawei Mate 20 Pro във видеото 👇

Всяка прилика на лица в това видео е напълно случайна.

Ако тези 3 причини не са ви били достатъчни, ето още няколо

Изкуственият интелект в Huawei Mate 20 Pro

Повечето от вас, може би вече си представят роботи, киборги или нещо невидимо, което рано или късно ще онищожи света, но поне за сега Изкуственият интелект разработен от Huawei и има две основни фунции по отношение на камерата и цялостното представяне на телефона.

Представяне на Huawei Mate 20 Pro

Благодарение на Изкуствения интелект в Mate 20 Pro, устройството се учи и адаптира към вашите нужди, оптимизирайки максимално процесите спрямо това, което ползвате, не ползвате, харесвате или не харесвате. Не случайно това, че телефонът ви ще издържа в пъти повече спрямо повечето други алтернативни модели на пазара или устройства, които преди сте използвали.

Хардуерът безспорно е мощен – 6 GB RAM, 128 GB вградена памет, 7-намометров процесор Kirin 980, но именно Изкуственият интелект прави всичко това възможно. EMUI 9.0 идва заедно с GPU Turbo 2.0, което дава възможност устройството да се държи геройски ако попадне в ръцета и на най-запалените геймъри.

Камерата на Huawei Mate 20 Pro

Фантастичното представяне на камерата в автоматичен режим се дължи именно на Изкуствения интелект, които рапознава различни сцени и обекти и подобрява значително цветовете, контраста и въобще настройките, които са необходими за улаванянето на перфектния кадър спрямо всички условия на заобикалящата ви среда. Разбира се, ако считате че Изкуствения интелект е прекалил, винаги можете да го изключите или да снимате в Pro режима, за да си пипнете ръчно настройките, доколкото вашия интелект позволява.

Предната 24 MP камера определено ще сечели селфи маниаците, тъй като дава наистина страхотно качество на снимkите, дори при ниска осветеност, както и възможност за боке ефект, който пък създава усещане, че снимате с найстина професионална техника.

Huawei Mate 20 Pro

Основната тройна Leica (Лайка, не Лейка) камера обединява 40-мегапикселов сензор, 8 MP телеобектив и петкратно приближение, а най-новото тук е 20 MP ултра широкоъгълен обектив, който обхваща 107 градуса (човешкото око за сравнение успява да улови около 120 градуса).

Ако снимате стаи, които давате под наем, определено може да създадете усещане за двойна квадратура спрямо реалната, за да изкарате някой друг лев отгоре.

Батерията на Huawei Mate 20 Pro

Забележителните 4200 mAh при мен лично издържат средно около два дни с едно зареждане. Разбира се това е строго индивидуално според употребата. Ако например снимате цял ден, то със сигурност ще се наложи в края на деня да използвате зарядното си.

Вижте и няколко полезни видеа от екипа на Huawei България

Huawei Mate 20 Pro | Съвети и трикове

Huawei Mate 20 Pro | 3D Live Maker

Huawei Mate 20 Pro | HiVision & HiTouch

Повече за Huawei Mate 20 Pro ще научите на сайта на Huawei България, а за цени в търговската мрежа проверете в сайтовете на А1, Теленор, Виваком.


Подкрепете блога с един  

 или

Споделете статията с клик на бутонче: