Неуморният Huawei Watch GT

Huawei Watch GT

Watch GT е стилен аксесоар към вашето бизнес облекло, но в същото време е изключително издръжлив, здрав и динамичен. До съвсем скоро часовникът беше наличен в България в 2 варианта – спортен с черна силиконова каишка, както и в класически дизайн с кафява силиконова каишка в комбинация с изкуствена кожа. От няколко месеца насам обаче, спортното бижу може да бъде открито в още два изключително атрактивни варианта в серията Active със зелена или оранжева каишка.

Моят личен фаворит е този с оражневата каишка. Независимо че излъчването му е спортно, той се комбира изключително елегантно и с риза или спотно сако. През последните няколко години спортните аксесоари се съчетават все по-често с бизнес облеклото при това без риск да срещнете нечий неодобрителен поглед.

Huawei Watch GT | Видео | Представяне


Всяка прилика на лица в това видео е напълно случайна.

Huawei Watch GT и батерия, която издържа до две седмици

Това което е наистина впечатляващо и иновативно в Huawei Watch GT e неговата батерия, която издържа до 2 седмици в активен режим с постоянен мониторинг на пулса – само с едно зареждане.

Важно е да знаете, че това е възможно тъй като този часовник не се свързва към Wifi, няма възможност за SIM карта, както и работи със собствена операционна система, която се свързва директно към вашия Huawei Health.

Ако търсите смарт часовни с тези функционалностти, то вие имате нужда от Huawei Watch 2, но за жалост това ще са за сметка на батерията. Именно за това е важно от самото начало да знаете, за какво най-вече ще използвате вашия смарт часовник.

Huawei Watch GT с различен дисплей за всяка ситуация

Watch GT ви дава въможност да сменяте дизайна на дисплея, така че да е в синхрон с вашата визия, настроение или излъчване. Докато сте на среща с парньори можете да приложите по-изискан дизайн, а докато спортувате да го смените със спортен, така че да следите постоянно пулса, изгорените калории и брой напавени крачки до момента.

Huawei Watch GT | Личен треньор

Часовникът има различни режими за кардио тренировки според спецификата на средата – тичане на открито, на пътечка или стръмни пътеки. Каране на колело навън, на велоаргометър във фитнес залата, плуване в басей или в открити води.

Устройството е водоустойчиво и функционира до 50 м. Дълбочина. Важно е да имаме предвид, че вариантът с кафявата каишка не е подходящ за плуване, затова ако се занимавате с този спорт ще е по-практично да се спрете на черната.

Watch GT e изключитлно подходящ и за планинарите, тъй като разполага с GPS, барометър и компас, които могат да издържат до 22 в активен режим.

Huawei Watch GT следи постоянно пулса

Това което също е специфично и страхотно предимство на Watch GT e това, че той следи пулса ви постоянно, докато ходите или тренирате, давайки ви съвети в реално време, като например да намалите темпото, за да работите и горите калории максимално ефективно.

Huawei Watch GT | Равносметка

Дори да нямате време за активено спортуване, моят съвет е поне да се стараете да се разхождате, за да се чувствате добре в кожата си.

Аз си имам куче, с което ми дава допълнителен стимул за разходки, а часовникът ми дава точна информация, колко крачки съм направил за деня. В най-добрия случай поне 10 000, което може да се равнява на час – час и половна ходене.

Можете да откриете Huawei Watch GT търговската мрежа на Технополис, А1, Теленор и Vivacom.


Подкрепете блога с един  

 

 или

Споделете статията с клик на бутонче: