iPhone SE. Малката голяма стъпка

iPhone SE

A big step for the small. 

С този гениален слоугън излиза  новият iPhone SE или Special Edition според хората от Apple. Веднага идва и въпросът – малка или голяма стъпка е „малката голяма стъпка“ на Apple. От сайта на производителя научаваме, че това е най-мощният 4-инчов смартфон в света. Драматична пауза.

 

iPhone SE използва най-новия процесор на Apple – А9, разполага с 12 PM основна камера, а предната му камера позволява HD видео разговори. Накратко казано това е малък iPhone, но с голяма душа.

iPhone SE

През последните 2 години Apple изненадаха с 4,7 инчовите  iPhone 6 и 6s, както и 5,5-инчовите  им Plus версии. Дори аз, който не съм от част от сектата на i-хората, получих порив да имам най-голямата ябълка, но прецених че автомобил втора ръка е по-добрата инвестиция. В случая е редно да сравняваме iPhone SE с неговия предшественик 5s. Тук имаме 2 пъти по-бърз пърформънс  на графиката и 3 пъти по-бърз пърформънс  на процесора. Яко а? Малкия направо не си знае силата…

 

Скоро го очаквам по фризьорските салони и автомобилните сервизи. Вече е наличен в Теленор , а от 15.04. и в Мтел. Дерзайте. Явно и този сезон розовото злато ще е на мода.

iPhone SE


Подкрепете блога с един  

 или

Споделете статията с клик на бутонче: