Най-силните коледни реклами за 2016

коледни реклами

Остават броени дни до Рождество. Още през октомври отворих темата за коледните реклами, като събрах на едно място моите 10 любими, които създават магията на празника.
Макар и тази година да не съм в особено коледно настроение, не мога да отрека, че коледните реклами в комбинация с аромата на мандарини, канела и лампичките на прозореца на съседите са сред малкото неща, които повдигат духа ми.

 

Huawei #BePresent

Тази година Huawei ме спечелиха за свой фен, стъпвайки на идеята да оставим технологиите, за да бъдем на празника със семейството си не само физически, но и емоционално. Това е клип, който определено те кара да настръхнеш.

JUMBO Countdown 2016 | The Magical Christmas journey

Джъмбо тотално ме изненадаха тази година с трогателен клип, в който няма грозно зелено мече, танцуващи голи хора и декори от „Алиса в страната на чудесата“. Определено и тук музиката работи най-силно в полза на видеото благодарение на интерпретация на „Thousand Years“, на Кристина Пери, но с тематична промяна в текста. Особено идеен е и коледният календар, който отброява дните до Коледа при всяко излъчване в телевизия.

John Lewis Christmas Advert 2016 – #BusterTheBoxer

Много сладка реклама, която за пореден път доказва че животните и коледните реклами са като топъл чай с канелена бисквитка.

Temptations Christmas Commercial 2016 – Keep them busy

Просто трябва да се гледа. Няма място за коментар.

Mercedes Benz Christmas Ad 2016 – Snow Date

Съвсем случайно попаднах на този клип. За пореден път се убеждавам, е че хубавата реклама разказва само една история, в която има начало, развръзка и край, поръсена с щипка драма.

Lidl Christmas Ad 2016: Homecoming | Chemistry

Като фен на Lidl, просто нямаше как да ги пропусна. Рекламата не е шедьовър, но това което ми хареса е, че откровено са избягали от фалша на Кока-Кола коледата, показвайки най-прекрасното от всичко на празника, а именно това да бъдем всички заедно.

M&S 2016 Christmas Ad: Christmas with love from Mrs Claus

Marks & Spencer ни изненадват с рекламни шедьоври всяка година. Като истински разказвачи на истории, те отново не изневеряват на своята публика. Очевидно г-жа Коледа също не скучае по празниците…


Подкрепете блога с един   

  или

Споделете статията с клик на бутонче: