Знаете ли, че всичко става онлайн на mtel.bg?

„Пешо беше решил, че е крайно време да смени стария си мобифон със смартфон, за да може да браузва на воля и най-сетне да си намери жена с помощта на някое приложение. Като всеки почти нормален човек в 21 век, той седна на компютъра, за да направи необходимото проучване онлайн. Първите резултати в Google (платени реклами на мобилните оператори) отведоха Пешо на сайтовете на Vivacom, Telenor и Мтел.
– „Виваком са евтини“, помисли си Пешо.
Теленор са твърде години за Пешо, който на 45 все още живееше с майка си и 3 котки.
– Хм, Мтел? Тия пък само надписват фактури. – каза си Пешо. Така беше чул да говорят хората. Дори беше разбрал, че Мтел имали цял отдел, който по цял ден надписва фактури.“
В крайна сметка Пешо не си купи смартфон, тъй като реши, че не му трябва жена.
– „Жените само харчат пари“ – обичаше да мърмори майка му, докато гледаше турския сериал по телевизора.

Истината е, че представителната извадка в България по отношение на употребата на мобилни устройства не е Пешо. Макар да няма официални данни от мобилните оператори, Google Consumer Barometer дава много любопитна информация. През последните 4 години процентът на хората, които използват смартфони е скочил от 28% през 2013 на 53% за 2016. В същото време употребата на стационарните компютри леко спада. Това е логично предвид ръста при смартфоните.

Google Consumer Barometer

Нека все пак се върнем на Пешо. Да си представим, че той използва активно новите технологии. Пешо няма достатъчно пари накуп и решава да се възползва от основното предимство на мобилните оператори пред онлайн магазините, а именно възможността да си вземеш устройство на изплащане с абонаментен план на цена, която е постижима за твоя месечен бюджет.
Считаме че новият Пешо е по-напред с технологиите от този, който е на 45 и живее с майка си. Новият Пешо пазарува онлайн, плаща сметки онлайн и цени много времето си. Най-ценният ресурс днес е именно времето. Пешо е решил да сравни цените на мобилните оператори, установявайки че те са доста сходни. Нито Vivacom са толкова евтини, нито Мтел са толкова скъпи. Теленор са твърде готини, за да ги коментираме изобщо.
Това което обаче ще установи Пешо е, че от 3-те мобилни оператора, само Мтел има онлайн магазин. Всъщност Мтел дава възможност за онлайн поръчка при това с безплатна доставка още от 2011 г. Просто хората не знаят, че…

 

Всичко става онлайн на mtel.bg

 

През есента на 2015 г., Мтел инициира онлайн кампания, с която да разкаже повече за възможностите, от които клиентите на телекома могат да се възползват. Няма как да не се отбележи, че е огромно предимство да дадеш избор на потребителя, по отношение на потребителското му преживяване. Едни предпочитат да проучат и да отидат директно в магазин, а другите, които нямат нито време, нито желание за социализация могат да завършат с поръчка и плащане онлайн. Договорът се доставя на адрес с безплатна доставка за цялата страна. Малко ли е?

Мтел

Поръчваш телефон

Независимо къде се намираш можеш да поръчаш продукт онлайн. Това е особено полезно за устройства, които са в малки наличности и се изчерпват бързо в магазинната мрежа. Онлайн винаги има индикация налична ли е стоката или не.
Към настояща дата „1 месечна такса отстъпка“ получават само клиентите заявили онлайн фиксирана услуга – т.е. телевизия, Интернет или пакет.

Поръчваш нов тарифен план

Колкото е бързо, лесно и просто да поръчаш продукт, толкова бързо, лесно и просто е да се абонираш за нов план или да преподпишеш текущия си договор онлайн.

Плащаш си сметката онлайн

Ток, вода, парно…телефон, телевизия и интернет. Дано е останало нещо от заплатата…
Ако наблизо имате магазин, чудесно, можете да си платите сметката там, както и да се запознаете с най-новите продукти и услуги на Мтел. Все пак ако смятате, че за вас по-удобният вариант е онлайн плащането, то mtel.bg e опция.

 

Да! Шок. Мтел предлага Телевизия и Интернет

От няколко години насам, Мтел може смело да се нарече телеком, тъй като предлагам пълният набор от услуги в портфолиото си – мобилен и домашен телефон, телевизия и интернет.
Освен телевизия и интернет са налични и Тройни пакети, които включват мобилен план.

Целта на приложените видеа е да образоват по забавен начин аудиторията за възможностите, които mtel.bg предлага на своите потребители.

 

Кой стои зад онлайн магазина на Мтел?

Може би си представяте кисели възрастни хора с ризки закопчани до последното копче? Ако вече сте използвали услугите на онлайн магазина на Мобилтел, то със сигурност ще знаете, че зад него стоят млади, възпитани и отзивчиви хора, които се стараят да бъдете максимално бързо и качествено обслужени. Всъщност това са хората, които сутрин ме мотивират да дойда с усмивка на работа. Не всички, разбира се. Нека не става твърде сантиментално. Не искам някой да се разреве…

Ако случайно се чудите, какво е да работиш в Мтел, можете за десерт да изгледате и това видео…


Подкрепете блога с един  

 или

Споделете статията с клик на бутонче: