ЗА МЕН

УВОД

Всяка една история започва с увод. По възможност грабващ, но не е задължително. Разгръща се в изложение, което може да те вдъхнови или отегчи и накрая приключва. Краят може да е отворен, затворен, щастлив или не. В крайна сметка всичко има своето начало и край. За щастие, това е само началото.

Кирил Гурбетов

ИЗЛОЖЕНИЕ

Казвам се Кирил. От името на блога става ясно и фамилното ми име. Никога не съм го харесвал наистина не само защото е странно, но и защото когато израснеш с френско „Р“ и се казваш киРил гуРбетов децата се забавляват искрено и от сърце. Уви няма да разказвам тази история сега.

 

През април 2016, на шега или не, реших отново да започна да пиша. За себе си, на себе си и към себе си. Ако пък на някого му е интересно може и да се зачете. От най-объркана детска възраст исках да се занимавам с журналистика, но крайното ми решение беше „Връзки с обществеността“ във факултета по журналистика на СУ. В професионален план се занимавам с маркетинг и комуникации. Осъзнатият ми професионален път започна от автомобилната индустрия, след което рязко зави в сферата на телекомуникациите. Към настоящата продължавам да се занимавам с маркетинг, но в медия.

Социалният ми статус е на щастливо женен + куче. Според астрологията съм зодия дева с асцендент водолей или „Анализирам и действам“, но с постоянен сблъсък между земното и възвишеното.

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Животът ни е път към себе си. Истинското ни аз е някъде там и очаква да го дефинираме, разкрием и надградим с опитности, знания и умения, на които ако се раждахме научени, то съществуването ни тук и сега не би имало смисъл. В този блог ще споделям моите ценни уроци, проникновения и рецепти за един подреден и хармоничен живот.

Кирил Гурбетов | колаж


Подкрепете блога с един   

  или

Споделете статията с клик на бутонче: